Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Βαστάτε Τούρκοι τ' άλογα!


Ο Έλλην (Κύπριος) Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε: «Οποιος επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τα εθνικά θέματα για πολιτικό παιχνίδι στο εξωτερικό θα με βρει απέναντι» και «Ασκούµε δυναµική εξωτερική πολιτική, µε µεγαλύτερη κινητικότητα και θάρρος...».

Τα ακούει ο Νταβούτογλου, βλέπει κι αυτή την αποφασιστικότητα στο βλέμμα, και τρέμει!!!


4 σχόλια:

ΔemΩΝ είπε...

Απαντώντας σε φίλο που προτίμησε να με ρωτήσει μέσω e-mail κι όχι με σχόλιο, να πω πως αναφέρομαι στην κυπριακή καταγωγή του υπουργού μας για να υπενθυμίσω την ιδιαίτερη ευαισθησία του περί των εθνικών μας θεμάτων, την οποία απέδειξε άλλωστε και με την θερμή υποστήριξή του στο εθνοσωτήριον σχέδιον Αναν το οποίο συνένωσε πάνω σε ένα κοινό στόχο την ανανεωτική (αλλά και την εκσυγχρονιστική) αριστερά της Ελλάδας με τη φιλελεύθερη δεξιά της Κύπρου...

demetrat είπε...

μπάααααααα., δεν τόξερα!!!
Κυπριακόν είναι αυτό το γαμώ και δέρνω βλέμμα με το θεληματικό πηγούνι;
Νόμιζα πως έχουμε την παγκόσμια πατέντα στην αποφασιστικότητα.
(ποιά άλογα;μόνο;
ότι κυκλοφορεί σε τετράποδο .)

δ

ΔemΩΝ είπε...

Κι εγώ έτσι νόμιζα με την πατέντα ω! Δήμητερ αλλά όπως βλέπεις κάναμε κι οι δυο μας λάθος!..

(Πάντως εγώ άμα ήταν Τούρκος ο Δ.Δ. θα είχα χεστεί απάνω μου - ειδικά όταν τον βλέπω δίπλα-δίπλα μ' εκείνο το τέρας αποφασιστικότητας, εθνικής ευαισθησίας και θάρρους (τον ΓΑΠ) με πιάνει σύγκρυο λέμε!!! Αυτό το δίδυμο με κάνει να νιώθω "εξαιρετικά ασφαλής" όπως έλεγε μια κυρία Ιουλία κάποτε...)

demetrat είπε...

α δεν έχεις δίκιο!!
χα χααα παω να γραψω απάντηση και βλέπω την ουράνια τόξα φάτσα του μαλάκα ,σαν να μαδάει τη μαργαρίτα ,,χα χα
και μου φεύγει ..
πάμε πάλι
ααααααα δεν έχεις δίκιο
ειδικά όταν ετούτος εμφανίζεται με την μπορδώ γραββάτα και ο Γαπης με την σεκλαμέν, μένουν άλαλοι οι ασεβείς εκ του τρόμου..
χα χα χα
δ