Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ευλόγησον τον μύστακαν - εμού του ιδίου

Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα στα μπλογκ από τα διθυραμβικά "ανώνυμα" σχόλια.  Πολλάκις, γεννούν ωραιοτάτην θυμηδίαν - αλλά και γέλωτα εις τοιαύτην ζωήν την πολλαπλώς φαρμακερή, σκοτεινήν και απαισίαν...

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

katapliktiko! monadiko! wraio!

egrapses pali, egrapses!!!

Aphoro-latris είπε...

apistefto afto pou ipes twra! se parakolouthw poly kairo alla den sxoliazw. edw omws, prepei na pw pws me ekfrazeis apolyta. synexise. se exoume anagi!!!

Ανώνυμος είπε...

τι να πω...έχω μείνει άφωνος...Να που οι άνθρωποι που αξίζουν δεν πάνε χαμένοι!! Τα κείμενά σου είναι μοναδικά. Θεόπνευστα! Πραγματικά χαίρομαι να σε διαβάζω..

Ανώνυμος είπε...

telika exeis na epideikseis kati spoudaio! Kai paei tosos kairos!

herinna/ είπε...

Πολλά παράσιτα έχεις σήμερα και δεν ξέρω τι θα γίνει. Σε ότι αφορά το ποστ αυτό, πραγματικά ψάχνω το καταπληκτικό και δεν το βλέπω. Τι έχει πάθει ο κόσμος; Είναι μια επιτυχημένη και όχι άγνωστη παρατήρηση, που πολύ καλά έκανες και την είπες. Δηλαδή εδώ μέσα έχεις γράψει κι αν έχεις γράψει πράγματα που μ' έχουν κάνει να χαζέψω και άλλους είμαι σίγουρη, και όλοι αυτοί οι άγνωστοι δεν είχαν να πουν τίποτα. Και τραβάνε την κουρτίνα τους να κάνουν τσα εκθαμβοι επειδή είπες κάτι αυτονόητο. Και οκ το αυτονόητο είναι το πιο δύσκολο σήμερα, αλλά ηρεμείστε βρε παιδιά.
Άντε τέλειωνε με το Σαββόπουλο, τον ακούω και θυμάμαι ότι μ' έχει νευριάσει διαχρονικά.

herinna/ είπε...

Ο Ζορμπάς ποτέ δεν πεθαίνει. Ούτε και η Ελλάδα ωρέ. Ήθελα νά' ξερα σχόλια δεν διαβάζεις όταν κάνεις εκπομπή;

ΔemΩΝ είπε...

Ελένη, δεν έχω πι σι όταν κάνω εκπομπή κι έτσι όλα τα μηνύματα, τα σχόλια και τα μεηλ τα βλέπω πολύ αργότερα. Σ' ευχαριστώ για τα σχόλια σου :)

Το ποστ αυτό γράφτηκε για να σατιρίσει αυτούς τους περίεργους που τόσο εμφανώς γράφουν διθυραμβικά "ανώνυμα" σχόλια στους εαυτούς τους - τα πρώτα δύο μέσα για να καταλάβεις, τα έγραψα εγώ στον εαυτό μου, τα άλλα δύο κάποιος που "έπιασε το νόημα" και συνέχισε το παιχνίδι (υποπτεύομαι τον Χ2)

Χ2 είπε...

και καλώς με υποπτεύεσαι για το ένα. Το προτελευταίο. Το τελευταίο, δεν ξέρω σε ποιον ανώνυμο ανήκει:)

herinna/ είπε...

χαχαχαχαχα τι διάολοι που είστε. Μου πήγε το μυαλό στο ότι εσύ μπορεί να τα έγραψες αλλά το απέβαλα αμέσως γιατί δεν είχα πιάσει το νόημα και λέω, σιγά μην καταδεχτεί αυτός να κάνει τέτοια. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΔemΩΝ είπε...

Οπότε ψάχνουμε τον άγνωστο προτελευταίο ανώνυμο... :)

Χ2 είπε...

Τον τελευταίο Δέμωνα! Σου είπα ο προτελευταίος με τα θεόπνευστα ήμουν εγώ

ΔemΩΝ είπε...

καλά ντε!

(λες ο άλλος να μην έκανε πλάκα; :Ρ )

herinna/ είπε...

Δεν ξέρω για εκεί, εδώ έχει καύσωνα πάντως. Προφυλάχτε τα κεφάλια σας και δεν έχουμε και καλάμια. Τα κατέλαβαν όλοι οι άλλοι πριν.

Κατουρημένη ποδιά είπε...

καλά μην τσακώνεστε. Ο άλλος ήμουν εγώ :))

Χ2 είπε...

Πες το ρε άνθρωπε και ψαχνόμαστε απ' το πρωί ...:)

ΔemΩΝ είπε...

αμαν ρε χριστιανέ μου, με τα νεύρα μας έπαιζες όλη μέρα; ;)